tiistai 28. tammikuuta 2014

Kuka täällä kirjoittaa?

Tätä blogia päädyin pitämään Haaga-Helian "Matkailun sähköinen liiketoiminta" -erikoistumisopintojen yhtenä tehtävänä. Saapa nähdä, miten käy :)

Omasta taustastani sen verran, että olen valmistunut 2000-luvun alkupuolella silloisesta Heliasta tradenomiksi. Keväällä 2012 päättyivät jatko-opinnot ja valmistuin Haaga-Helian Ylemmän AMK:n Palveluliiketoiminnan koulutusohjelmasta "Restonomi, Ylempi AMK" -tittelillä. Tai kuulostaahan se englanninkielinen nimike paljon hienommalta; Master of Hospitality Management :D Ai että... :P

Työkokemusta matkailualalta löytyy vuodesta 2001 lähtien. Mukava toimiala täynnä mahtavia persoonia! 

Koska uuden oppiminen kiinnostaa aina, löysin tieni jälleen tänne Haaga-Heliaan, nyt vuorossa vuoden mittaiset erikoistumisopinnot. Loppuvuodesta 2014 olisi sitten tarkoitus olla täysinoppinut (?!?!) matkailun sähköisen liiketoiminnan osaaja.
 

Omia suosikkikohtaitani matkailun tiimoilta ovat yleisesti sellaiset kohteet, joissa on luonto läsnä tavalla tai toisella. Niin Lappi kuin saaristo ovat sydäntä lähellä.

Kuva by isapisa

 Yksi suosikkikohtaistani löytyy Pohjois-Norjasta. Siellä yhdistyvät nimittäin sekä saaristo että myös pohjoisen ääriolosuhteet. Mutta myös kaupunkilomailu on mielenkiintoista. Tosin jostain kumman syystä eurooppalaisista kohteista suuntaan mielummin itään kuin länteen.... Omituista :) Ja onhan se rantalomailukin ihan kivaa, mutta mielestäni kohteessa pitää olla aina jotain nähtävää tai tehtävää.


Matkailun sähköisen liiketoiminnan opintoja voi seurata myös erään opettajamme omassa blogissa.


3 kommenttia: